Haha xD




1:a advent


Heej! Idag är det första advent. Vi har börjat julpynta lite smått. Det enda som saknas för att det verkligen ska kännas som jul är snö! Vart är snön igentligen?! Snart är det jul...det är helt sjukt! Det känns verkligen inte som det. Nu är det bara tre och en halv vecka kvar till julafton! :)


Grattis!

Heej! :) Sorry för att jag inte uppdaterat men jag har helt enkelt inte haft tid och ork. Pappa fyllde år i veckan så vi firade honom med att gå på restaurang. Så här kommer det lite bilder...








Canon EOS 500D + EF-S 18-55mm IS


Tävling...

Heej! Jag har precis kommit hem från tävling. Det gick sådär. Slutade femma med lite missar. :) nu ska jag duscha och pluga lite SO. Hejdå!

Animation i photoshop



Det kan vara lite dålig kvalite men det får ni stå ut med. Jag använder photoshop CS5 när jag gör det här. Koderna jag pratar om är:
Markera: ctrl+A

 Kopiera:  ctrl+C 

      Klistra in:  ctrl+V      

Lycka till, och kommentera om det är något ni inte förstår!! :)


Det var ett tag sedan sist....

Heej! :) Det var ett tag sedan sist...jag har inte haft ork och tid att uppdatera. Men nu tänkte jag försöka ändra på det och uppdatera lite. Jaa, på lovet gjorde jag lite allt möjligt helt enkelt... :)


Fredag:

Jag hade tjejmiddag och sovaöver kväll med Emelie, Sara och Amanda. Det var verkligen superroligt!



Innan lovet:

Innan lovet så fotade jag och jag hjälpte till på våran hemma tävling. Under lovet så tränade jag mycket också. :)




Jaa, det var lite av vad jag gjorde på lovet. Jag har även varit på fyrishov och badat och så har jag varit med Linnea....sen så lyckade jag titta klart på en hel säsong av the vampire diaries, haha (Då är avsnitten ändå ganska långa...) :D Så jag har gjort en hel del. Nu tänkte jag fixa lite saker som jag måste fixa...Hej då!!