Mina julklappar



Hejsan! Jag tänkte visa vad jag fick i julklapp. En digital nyckelring som visar bilder, böcker, pengar, deoderant, shower gel, större kameraväska, zoom objektiv, datorplatta, morgonrock, tjocktröja, byxor och tofflor. Jag är jättenöjd över mina julklappar. :) Tack alla! Vad fick ni i julklapp?


Juloutfit


Nu är det jul igen....





GOD JUL alla bloggläsare!!!! :)

Just nu sitter jag och väntar på att mina kusiner och far- och morföräldrar ska komma.... Jag tänktee lägga upp min outfit sedan. Jag fick lite nya kläder i morse som jag har på mig idag. Min dag kommer att se ut så här.....Vänta på kusinerna. Mat. Kalle Anka. Tomten kommer. Paket. Skoj med paketen. :)
Vad gör ni på julafton??


Snart jul!!













©Moa

Heejsan! Snart är det jul!! Bara en dag kvar.... Jag har inte haft ork occh tid så därför så har jag inte uppdaterat, men jag tänkte ändra på det nu....:) Tidigare så har jag varit på julbord så det kommer lite bilder därifrån. Sedan så lade jag upp några bilder på vår fina julgran och vårt fina pepparkakshus. :)


1:a December 2011



Heej!! Idag är det första december och julkalendern börjar idag...Det känns hellt sjukt att det är första december när man tittar ut ur fönstret och ser en massa julpynt men ingen snö! Idag tittade jag på julkalenderns första avsnitt. Det är en tradition och jag har alltid gjort det. Jag tyckte att den verkar bra, fast det har inte hänt så mycket...Tittar ni på julkalendern? ♥