Här kommer ett skepp lastat med.......bilder!!

Hejsan svejsan!!!

Jag har gjort en hel del den här veckan så jag tänkte berätta vad jag har gjort. I torsdags så spelade jag min sista 7-manna match för sesongen och typ för alltid för nästa år så ska vårt lag börja spela på 11-manna. I fredags så fixade jag, Emelie och Sara oss inför berga, och sen så gick vi på berga också, det var kul att träffa en massa kompisar från gamla klassen. Sen efter berga så sov Emelie och Sara över hemma hos mig och vi hade kul. Sen igår så hade jag fotbollsmatch, sista 11-manna matchen för sesongen. Det kan låta rörigt men IFK:s 97-lag är bara 5st och då kan man inte spela 11-manna så då hjälper 98:orna (vårt lag) dom. Nu ska ni iallafall få bilderna på vad jag köpte när jag var i Täby. Nån dag efter att jag varit i Täby med Therese så åkte jag och mamma dit för att köpa en vinterjacka, och då när vi var där så fick jag en tubkjol av mamma. Tack mamma!!

P&K/ Moamyy<333



Home...

Hejsan!!!

Jag e hemma nu men jag ska inte lägga upp bilderna nu. Min farmor och farfar har varit på Mallorca så då hade dom med sig lite saker hem. Jag fick en handduk, jag kan visa den när jag ska visa kläderna också.


P&K/ Móamyy<333

Bilderna kommer strax..

Hejsan!!!

Jag hade tänkt lägga ut bilderna på kläderna, men självklart så kan jag inte göra det nu för vi ska precis åka till min farmor och farfar och äta middag. Hannes ropar så jag måste gå nu.


P&K/ Moamyy<333

Täby med Therese

Hejsan!!

Idag så har jag varit i Täby med Therese och Lia har haft kalas. I Täby så köpte jag ett par jeans och en tröja/tunika. Jag ska inte vara uppe så sent idag för vi har match imorgonbitti. Bilder kommer nån dag när jag har mer tid.


P&K/ Moamyy<333

Regn, regn och regn...

Hejsvejs allihopa!!!

Idag har det varit en lång dag i skolan, jag slutade 15.20 med fördjupning(drama). Det kmr att bli en lång tränings kväll för vi ska gå igenom några nya test steg och visa upp det för dommare och tränare. Om jag kmr hem tidigt villket jag inte tror att jag kmr att göra så kan jag blogga, men det är bara om jag hinner.


Regniga kramar/ Moamyy<333

Match!!

Hejsan, om en stund ska jag dra iväg till en match. Hemmamatch på elvamanna mot "nåra"(kommer inte ihåg vilka det var). Sen måste jag plugga lite på mina glosor och köpa godis. Jag ska nog redigera nån bild nu så jag kanske lägger upp den när jag blir klar om den blir bra.

P&K/ Moamyy<333

Träning

Hejsan allihopa!!

Det har varit en bra men lång dag, dagen slutade med utvecklingssamtal och det gick bra tror jag. Jag har en träning ikväll och jag hinner inte blogga efter den för det blir lite sent.

P&K/ Moamyy<333

  Nu ska jag iväg och åka lite.......

Blogg under uppdatering...

Hej, som rubriken lyder så håller jag på att redigera lite på bloggen så det kan se lite rörigt ut men det ska jag fixa.

P&K/ Moamyy<333

Photoshop

Hejsan, jag hade inget att göra så jag hittade en bild som jag redigerade lite. Jag blev ganska så nöjd faktist.

Kram/ Moamyy<333



Halv studiedag

Hejsan, idag så har vi halv studiedag i skolan så man fick åka hem efter lunch men jag ville äta hemma. Sen har vi studiedag i morgon också och då ska jag va med Emelie.

Kram/ Moamyy<333

Redigerat

Hej, jag tänkte visa en jätte cool bild som jag har redigerat.
Den blev lite stor, men jag tror att ni överlever.


17.39

Hejsan!!!

Jag kom hem från Emelie aldeles nyss. Jag ska snart äta middag. Jag ska träna ikväll också men jag hinner inte skriva efter det för det blir sent. Pappa ropar på mig, vi ska nämligen äta nu, det blir pannkakor.

P&K/ Moamyy<333

Kompisar!!

Hejsan!!

Idag har jag tränat och efter jag tränade så va jag med Emelie och Amanda. Jag ska leka lite med photoshop nu. Om det blir ngr bra bilder så kan jag lägga upp dom. Imorgon är det fotografering i skolan. "Kul!", not.

Hej då!!

P&K/ Moamyy<333

Lördag

Hejhej!!!

Idag är det lördag och jag har spelat en elvamanna match mot IFK Täby, och vi spelade lika, 2-2. Sen har jag varit med Linnea en stund, och suttit vid datorn. Nu ska jag "leka" lite med photoshop.

P&K/ Moamyy<3