Some new stuffs





Vi gick på bio och såg Hur Många Lingon Finns Det I Världen?? Sen så köpte jag en vårjacka, ett lille och en tröja som jag bytte mot en jag fick i påskpresent. Ska fixa påskbilderna också men orkar inte just nu. Ha det bra♥


Hur många lingon...

Idag har jag varit i Kista och titta på bio. Jag har inga planer för att gå till nån majbrasa. Är hellt död efter en lång dag men jag fixade iallafall en ny vårjacka. Vad ska ni göra på valborg??


Väntar på bilderna...

Hejsan!! Jag håller på och fixa alla påsklovsbilder men det är väldigt mkt så det tar sin lilla tid. Men jag hoppas ni står ut med det. Här får ni i alla fall et "smakprov" elr vad man nu ska säga.


Watch at my new watch

När jag var med mamma i centrum i måndags för att kolla in de nya affärerna så hittade jag dena fina klocka för endast 80kr, vilket jag tkr var billigt. Nu ska jag gå och ta och äta lunch och sen får vi se om det blir ngt mer sen, fast jag tror att jag ska vara ute lite då. Ses!!






En fika i skogen...

Hejsan!! Jag tror att det var i lördags elr söndags, iallafall så hade jag och Linnea en lite fika i skogen i vår inte-riktigt-klar koja. En lite konstig bild på mig men den bjuder jag på. Linnea är som vanligt en liten linslus framför kameran. Nu ska jag fixa lite fler inlägg. Bye!!


Snygga jag =) En aning shockad kanske, haha=)












I love my dad♥

Hejsan!! Har tyvärr inte hunnit blogga för jag har varit med en massa kompisar, och när det är så fint väder ute så sitter man inte gärna inne. Men nån dag(imorgon får vi hoppas)så ska jag göra en helhet över vecan. Min pappa är så snäll!! Min mamma är borta så han tänkta att vi kunde ha lite mys, och utan att vi visste det så hade han fixat en kladdkaka. Mumms =). Nu ska jag gå ner och äta denn kladdkaka. Jag tror inte jag bloggar något mer ikväll så jag säger, Godnatt♥


I've got no time

Hejsan och sorry för att jag inte uppdaterade igår. Men det var så att Linnea var här hela dagen o sov över och sen kom morfar. Idag hinner jag inte blogga så mkt för jag har ganska lång träning idag med mkt fys. Jag lägger upp bilderna imorrn om jag hinner. Kram♥


Kommer snart!

Hade precis tänkt börja blogga och lägga upp bilder från dagen, men så kom pappa hem. Han har varit och hämtat en trmpolin som vi fick av några kompisar. I´m happy now!

Nydushad och klar =)


Snygga jag =)

Imorgon tror jag att det blir centrum med mamma, men jag skriver mer om det imorrn. Hejdå!


Nu ska jag gå och ta ett...


...härligt bad =)


The sun is looking at me



Några av bilderna som jag tog idag när jag var ute och fotade. Nu ska jag fixa på den nya designen, jag hoppas att den blir klar idag...men man vet aldrig om nåt krångalar.


I'm like a barbie


Lite oseriös bild med allt mitt "fina" smink.

Hejsan!! Nu har jag kommit hem feter tre stycken uppvisningar. Jag kommmer åka tillbaka till ishallen sen för att öva med skridskoskolan. På söndag har vi oxå uppvisning och det är"Ballongfärden" och det är två barn som reser run i världen i en luftballong. Jag är barbie(USA), afrikan(afrika), ormtjusare(indien), rysktbarn(ryssland), öpnningsnummret(burlesque) och finalen. Jag försoker fixa designen imorrn om inget kommer ivägen som det alltid har gjort. Hejdå!!


It's a beautiful day...

Jag har precis kommit hem från centrum, vi var och köpte godis och lite fika bröd. Jag ska fixa lite på min design idag hade jag tänkt.Kram♥