Idol



Heej! Nu sitter jag och tittar på idol och äter lite grönsaksdipp. Jag gillar några men jag vet inte om jag har börjat heja på nån?! Vem hhejar ni på om ni hejar på någon?? ;)


Tack!



För alla fina kommentarer jag fick om skorna! :) Det kanske blev lite mycket men jag kände för att "leka" lite i photoshop. :D  Det blir iallafall roligare att blogga när man får fina kommentarer! ;)


FEL

I det förra inlägget så skrev jag lite fel...jag menar att jag nog kommer att använda dom mkt i vinter! INTE i sommar. Det var ju precis sommmar, haha :D

Idag så fic jag sluta tidigar för vi hade vår drama igår istället för idag, soft. Jag ska snart iväg på träning så jag måste byta om. När jag kommer hem sen så ska jag fixa lite inlägg hade jag tänkt. Bye! :)


Höstskor



De här skorna hämmtade jag igår. Jag tycker om dom jättemycket och passar bra att ha på vintern och hösten. De kommer nog att användas mycket i sommar. Vad tycker ni om skorna?? :)


Autumn

305445_2234053934869_1353551458_32454691_1241911239_n_large
We♥it

Heej! Jag har precis fixat och trixat klart med lite saker i menyn. Ni kanske ser det om ni tittar?! Om ni ser, vad tycker ni? :) Snart ska jag åka och träna. Tyvärr så tränar jag samtidigt som idol så jag hinner inte se det. Men dom andra spelar nog in det åt mig som tur är...:D See you later


Orientering

Dsc_0071_142214072_large
We♥it

Heej! Idag hade vi orientringsdag i Skånsta. Det gick bra, jag och Julia tog alla kontrollerna och vi blev klara tidigare så vi fick sluta 12. Vi gick iaf inte vilse. :) Skönt att komma hem lite tidigare nu. Det är träning ikväll som vanligt, sen får jag se vad jag gör nu på eftermiddagen?? Jag är iallafall väldigt nöjd med dagen! :) Bye♥


Smile

Tumblr_lkcceokwbg1qamb1qo1_500_large
We♥it

Heej! Jag kom nyss hem från skolan och ska snart åka på min träning som börjar fem. Imorgon är det orientering....vi får se hur det går?! :) Det ska bli kul iaf, jag orienterar med Julia om ni undrade. :) Nu ska jag fixa en sak innan jag ska åka :D Bye!


Snygga syskon


Snygga.

Haha, snygga grimarser! :D

Haha! :)

Heej! Sitter just nu och kollar på Gustfsson 3tr. Jag hann inte fixa så mkt men det får bli nån annan dag...Imorgon blir det träning som vanligt så får jag se vad som händer sen. :) Hejdå!


F255df7c8dcc58257ca092a9ff4c4294_large_167593761_large
We♥it

Hejsan! Jag har nu kommit hem från min andra träning. Jag tänkte fixa och trixa lite sen men först så ska jag kolla igenom lite spanska och engelska. :)


Green Grass


Canon EOS 500D+EF-S 50mm f/1.8 ii    Moamyy ©

Här är några av bilderna som jag fotade innan Therese kom. Jag blev väldigt nöjd med dom, speciellt gräsbilderna. :)


Snart iväg....igen!


Haha, dålig bild!! :)

Hej! Nu sitter jag och äter min cupcake som jaag bakade igår, de blev jättegoda! Snar så ska jag åka och träna igen. Sen när jag kommer hem ska jag fixa lite med bloggen och börja fundera ut en ny design...:D


Recept: Choklad cupcakes med topping





Chokladmuffins smet:
3 ägg
2½ dl socker
1 tsk vaniljsocker
50 smör
2 msk kallt kaffe
3½ dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
4 msk kakao
100 g mörk choklad

(Jag hade ingen mörkchoklad, men det funkade bra ändå. Så ni gör vilket som!)

1. Vispa ägg, socker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt.
2. Smält smöret, häll i gräddfilen och kaffet och blanda det med äggsmeten.
3. Blanda vetemjöl, bakpulver och kakao och vänd försiktigt ner det i smeten.
4. Smält chokladen i chokladsmältare eller över vattenbad.
5. Häll i chokladen i smeten och rör om.
Dela upp smeten i 12 muffinsformar. Använd muffinsplåt för finare resultat.
Grädda i mitten av ugnen i ca 15 min på 175 grader.

Topping:
60 g mjukt smör
5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
½ dl kakao
100 g philadelphiaost
1 msk varmt kaffe

1. Rör ihop smör, florsocker, vaniljsocker, kakao och philadelphiaost. Rör sist ner kaffet.
Jag använde elvispen när jag skulle blanda ihop allt.
2. Bred eller spritsa ut frostingen på muffinsen. Garnera gärna med strössel eller nåt annat fint! :)

Jag hoppas att ni förstod! Om inte så är det bara att säga till! Juste om ni vill göra lika många som jag gjorde så gjorde jag dubbelsats. Lycka till!! :)


Cupcakes



Våra fina cupcakes som jag och Therese bakade idag. Dom blev väldigt goda också, men väldigt mäktiga! :) Vill ni att jag ska lägga upp receptet?? :)


Pizza



Hej! Jag har varit med Therese idag. Eller hon är fortfarande här. Nu ropar mamma på mig att det är mat, så jag måste gå. Bilder från dagen kommer efter maten! :) Chao!


Animering


Canon EOS 500D + EF-S 50mm f/1.8 ii    Moamyy©

Lekte lite i photoshop och fick fram dena animering. Kul att lära sig. INte så svårt när man kan det :) Vad tycker ni?? Vill ni veta hur man gör?


I Am A Real Idol

5744166155_19b28f2d91_z_large
We♥it

Hello! Jag sitter och tittar på idol nu. Skönt att det äntligen är fredag! Änligen lite helgledigt..:) Denna kväll så ska jag bara slappa framför tv:n.


We♥it

Tumblr_lbmqhfcdrw1qdfygao1_400_large
We♥it

Hejsvejs! Jag har just gjort klart matteläxan och övat på spanska glosorna. Imorgon är det fredag, vilket är väldigt skönt. Nu ska jag gå och sätta mig framför TV:n och slappa lite. Kram


En helg att minnas...


Fina Ida.

Söta Malin och Elsa.

Söta lilla Elsa.

Helöh! Idag har jag varit inne i stan med klassen. Vi var på två olika museéum. Bilderna häär åvanför är från förr förra helgen. Då var vi på träningsläger på Påta och sov över. Det var så kul!! :) det måste göras om igen. En av sakerna vi gjorde som var riktigt roliga var att vi kastade en tränare i sjön :D Haha :) Jaa, nu ska jag iaf snart iväg på träning. Vi ses!


Ritplatta

Sitter och leker lite med min nya ritplatta! :D


India Food


Canon EOS 500D + EF-S 50mm f/1.8 ii


Black Ballerina







För ett tag sedan så hittade jag dessa ballerinaskor. ag gillar dom verkligen, jag har bara inte gått in dom än. Ett par skor som jag nog kommer att använda lite då och då :) De köptes på Dichmann(stavning?) för 229kr.


Besök


Liam och Alexander.


Lilla Mina.


Jag, Hannes och Max.

Förra helgen så fick vi besök av Sara och Max. Med dom så kom några som vi känner i Huddik. Dom var inte här så länge, men det var kul att träffa dom. Vi får väl se när det blir nästa gång? :)


Kräftskiva



Hej! Förra veckan så hade vår gata en gemensam kräftskiva. Det var väldigt trevligt och gott. Sen åkte vi hem till oss och tittade på fångarna på fortet. :) Hoppas att detta görs om nästa år!


Update

Helöh!! Sitter just nu och tittar på fotboll och fixar lite inlägg. Imorgon kommer jag inte kunna uppdatera för jag ska ha fyshelg med konståkningen på påta. Det kommer bli jättekul! :)