Text



Hej! Jag hade inget att göra så jag satt och lekte lite i photoshop. Då gjorde jag denna text där bakgrunden är en bild. :) Väldigt kul och lätt att lära sig! Vill ni att jag ska visa hur man gör?


Bed Time

Hello! Tror att jag ska gå och lägga mig nu för jag ska på läger imorgon så jag måste gå upp ganska tidigt! Se you later! Godnatt! :)


Skärgården










Canon EOS 500D + Canon EF 50mm f/i.8 ii

För nån vecka sen så åkte vi ut till Norrtälje och åt med farmor och farfar. Det blev plankstek och räkor...mmm. :) Supergott och supertrevligt var det! :)


Me And My Friend




Canon EOS 500D + Canon EF 50mm f/1.8 ii

Hejsan!! För nån vecka sedan tillbringades en av dagarna med Amanda. Då var vi ute och fptade lite, så här är några av bilderna som vi tog. Det kanske kommer upp fler bilder sen. :)


Thai Take Away


Canon EOS 500D + EF-S 50mm f/1.8 ii

För ett tag sedan åt vi thai take away. Den jag åt var supergod och är något som jag rekommenderar. Den finns i en lite vagn utanför willys. Ett hett tips för er som gillar thaimat. ;)


Läger


En bild från ett läger tidigare i sommras. :)

Hej!! Jag har varit på läger hela veckan, där av den dåliga uppdateringen. Imorgon ska jag teta fri 4(det kanske inte säger er så mkt, haha) :) Jag hoppas iaf att jag klarar det. Jag ska försöka fixa lite inlägg nu med vad jag har gjor, om jag hinner! Hejdå! :)


Redigering


Jag testade mig fram lite och gjorde en redigering av denna blomma. Tycker ni att den blev bra? :)


Hemma hos Linnea!


Me and Linnea♥

Hello! Just nu sitter jag hemma hos Linnea och ja, ehm vi har gjort lite olika saker :) Vi gjorde en skattkarta och ledtrådar till hennes lillasyster Astrid. Igår var jag med Filippa, i söndags var jag med Therese och i lördags så var jag med Amanda. Vi tog lite kort men jag har bilderna på min dator så jag kan inte ladda upp dom. Nu ska jag fortsätta att va med Linnea, haha :) Bye♥