Hoppsan!?

Hej!!
Jag har tyvärr inte kunnat skriva på nån dag. Jag ber om ursäkt för det. Jag hoppas att ni fortsätter läsa den ändå. Nu ska jag sätta mig framför tv:n och titta på finalen i Let's Dance. Jag hejar på Claudia för att jag tycker att hon är bäst. Hoppas att det blir vår snart. Jag vill verkligen det. Men iallafall så hörs vi senare. Hej då!!!

P&K/ Moamyy<333


Farmor och farfar!

Hej!!
Idag har jag tränat som vanligt. Efter min träning så åkte vi till farmor och farfar och åt våfflor, eftersom att det är våffeldagen idag. Det var jätte gott. Nu sitter jag bara framför datorn och slappar. Hej då!!!

P&K/ Moamyy<333

Bild redigering<3

Hej!!!Jag har redigerat en bild. Ni får väl kommentera och säga vad ni tycker. Hej då!!!

P&K/ Moamyy<333


Hejsan!!

Hej!!
Förlåt för att jag inte skrivit på några dagar, men jag har haft fullt upp den här veckan.
Ikväll ska jag titta på Let's Dance, nu måste Willy åka ut. Nu vill jag att det ska bli vår utan massa slask över allt, det är bara blött och jobbigt. Jag tror att det var allt. Hej då!!

P&K/ Moamyy<333

Saturday!!

Hej!!
Idag är det lördag. Jag ska nog bara slappa förutom att jag ska ha fotbollsträning. Sen ska vi skutsa hem Jessica efter det. Nu ska jag bara slappa. Hej då!!!

P&K/ Moamyy<333

Klänningen<3

Hej, här kommer kläningen!!

P&K/ Moamyy<333


Klänningen<3 Jag blev jätte nöjd<3



Lilla jag<3

Hallå!!

Hej!!!
Idag har jag bara softat. Sedan ska jag på träning ikväll. Jag blev äntligen klar med min klänning som jag hållt på med på slöjden. Imorgon kommer jag inte hinna skriva så mycket för först har jag träning och dsen ska jag på Sara och Frejas tjejmiddag. Måste gå nu för vi ska äta, men jag lägger upp en bild på klänningen efter maten.
Hej då!!!!

P&K/ Moamyy<333

Första dagen i skolan efter lovet.

Hej!
Idag var det föesta dagen i skolan efter lovet. Det gick väl bra tror jag. Det var bra eftersom att tisdag är vår tidigaste dag. Nu sitter jag här med Amanda för hon följde med mig hem. Det gick inte så bra för henne för hon sjönk ner jätte djupt i snön hela tiden så gick jag där och sjönk inte ner någonting. Så vi skrattade lite åt det.
Det var nog allt. Hej då!!

P&K/ Moamyy<333

Studiedag=D

Hej!!
Idag har vi studiedag. Fast jag har inte gjort så mycket speciellt för jag ska på träning och då måste jag ta mig själv dit eftersom mamma och papppa jobbar. Har precis ätit lunch, det blev korv med bröd. Hej då!!!

P&K/ Moamyy<333

Fotat<3

Hej!!
Jag har precis varit ute och fotat. Jag kanske lägger upp några av bilderna lite senare. Mamma har åkt och hämtat Lia hos en kompis och när dom kommer hem så ska vi äta glass med chokladsås. Chokladsåsen är hemmagjord och väldigt god. Hej då!!

P&K/ Moamyy<333

Fredag!

Hej!!!
Det har inte gått så bra här hemma för allting är typ trasigt. Först ibörjan på veckan så gick nån fläkt i bilen sönder så vi hade ingen värme och det var kallt. Sen så händer det något med våran vattenpump så det blir strömavbrott hela tiden. Och nu fungerar inte toaletterna så man får typ hälla i vatten i dom efter att man varit på toa för att det går inte att spola. Nu fick jag höra att pappa fått en av toaletterna att funka. Sen idag undertiden pappa fixade med det så stängde han av elen. Så vi hade inte någon el i några timmar.=( Nu är iallafall elen igång så vi kan använda den. Men annars så har det varit bra. Jag kanske ska titta på Lets dance ikväll med Lia eftersom att hon har varit sjuk och typ älskar lets dance. Det var nog allt. Hej då!!!

P&K/ Moamyy<333

God morgon!!

Hej och god morgon!!
Idag så sov Linnéa över hos mig, men hon var tvungen att gå vid nio för hon skulle upp till stallet.
Men iallafall så tittade vi på en film som heter Love Actually. Den är jätte bra och jag rekomenderar er att se den.
Det är nå konstigt med vår vattenpump så det blev typ strömavbrott fem gånger, en gång under filmen.
I onsdags så tävlade jag en internationell tävling. Det gick väl sådär, inte det bästa jag gjort. Det var typ en ryss eller en finsk som vann. Innan det så var vi och klättrade med några kompisar. Det var jätte kul men igår hade jag träningsvärk i armarna.=( Hej då!!!

P&K/ Moamyy<333

Äntligen!!

Hej!
Nu är äntligen min film klar. Jag hoppas att den blev bra.
 Jag måste nå gå nu för vi ska iväg och klättra. Hej då!!!

P&K/ Moamyy<333


Hål i öronen=D

Hej!!
Nu har jag äntligen fått hål i öronen. Jag är jätte glad.=D Jag tog dom innan jag åkte till träningen.
Just nu sitter jag vid och bredvid datorn. Jag håller på att göra en film. Ni kanska får se den när den är klar.
Hej då!!!!

P&K/ Moamyy<333


Så här blev det.....