Uuuuups.....

Uuuuups...jag ber om ursäkt för dålig uppdettering men jag har har/har haft många prov och läxor denna vecka mot vad jag brukar ha. Jag har inte haft nån tit att fixa bilderna så dom kommer bli lie försenade. Godnatt♥

Cirkus Möller

Just nu sitter jag och tittar på Cirkus Möller. Vilken "del" tycker ni är bäst....Sean Banan, Flickorna På Klitteholm osv. Kram♥

2010-11-25-18.51

Hejsan!!
Jag sitter hemma hos farmor och farfar och ska snart åka till träningen. Jag har haft en bra men trött vecka. Min pappa fyllde år igår så vi grattade honom och han fich ett betonglöv utav mig och ett litet betong hjärta.

kram/ Moamyy<333

Tävling

Hejsan!! Det gick väl helt okej igår på tävlingen, det kunde ha gått lite bättre kanske....men man får ta nya tag. Jag ska nämligen tävla idag igen, fast jag åker mitt långprogram.

Nu ska jag fixa lite saker....

Nu ska jag fixa lite saker, först ska jag fixa klart Linneas design och sen så ska jaag försöka fixa bilderna och sist men inte minst så ska jag fixa i ordning mig inför tävlingen (jag ska tävla idag, hemma tävling) och imorgon så ska jag också tävla, jag har nämligen ett lång och ett kortprogram.

Bilder

Hejsan, jag ska fixa ett inlägg med bilder när jag har tid.

Wednesday

Hejsan!! Idag är det onsdag. Jag gillar onsdagar för då har vi ganska roliga ämnen som bild och drama. Skriver mer när jag har tid.

Hemma

Hejsan!!
Sorry för dålig uppdatering. Jag har haft fullt upp och var väldigt trött när jag kom hem i söndags. Vi kom tvåa och det var bra för dom som vann var typ bättre än alla 97-lag som vi mött. Vi spelade 11-manna inomhus på konstgräs så det var nice. Jag ska snart åka till träningen snart. Jag ska tävla ihelgen...hemma.☺

11.11

Iänkte bara säga att klockan är 11.11....haha♥

Sitter i bilen...

Sitter i bilen på väg till båten tror jag....det ska bli så kul;p☺♥

Biljard

Hejsan!!

Jag ska snart åka till träningen snart. Men innan så ska jag spela lite biljard med pappa. Hoppas att jag vinner;p
Imorgon så åker jag till Åland på fotbollscup med laget och jag kommer hem på söndag så jag kommer inte att kunna blogga. Men jag ska försöka hinna göra några tidsinställdainlägg.

Kram/ Moamyy<333

NV

Hejsan!!!

Just nu sitter jag och skriver in mitt NV-protjekt om rymden på datorn. Sedan ikväll så ska jag iväg på en halloweenfest. Efter att jag har gjort klart NV:n kanske jag kan lägga in halloweenbildena från förra veckan.

08.08


Godmorgon!!!!   Idag blir det träning och sedan tror jag att jag ska fixa lite på Linneas design.

Betyg

Här kommer lite betyg från flmerna...

Vampiers Suck: Vampiers Suck var bra. Det var en pardy på Twilight för er som inte visste det. Det var en film där dom har slagit ihop alla Twilight filmer och gjort en parody.

Grinchen: Jag håller på att titta på filmen men jag har sett den förut. Ja tycker att den är väldigt bra. Den handlar om julen så det är mysigt att se den när det närmar sig jul.

Movie night...


Idag blir det filmkväll som startar med Vampiers Suck och slutar med Grinchen...jag har sett Grinchen förut men inte Vampiers Suck.

Jag har precis tittat klart på....


....med syrran☺♥

Bonde söker fru



Jag sitter och tittar på "bonde söker fru"......

Nu sitter jag hemma hos...

Nu sitter jag hemma hos Linnea. Vi ska komma på nåt vi kan göra innan jag ska åka hem.
Sedan blir det träning så jag hinner nog inte att blogga så mycket då....men jag ska göra så mkt jag hinner.

Haha!!

Linnea ligger under databordet och letar efter sin pigelin som hon tappade(glass). Haha!!♥ Hon hittar den inte....den kan väl inte vara helt borta??

Linnea

Hejsan!!

Nu ska jag åka iväg till Linnea som bor i Täby och sedan så blir det programträning. Nån gång under dagen så hoppas jag kunna lägga upp lite halloweenbilder.

Träning....

Hejsan!!

Nu ska jag åka iväg till träningen...