31/5-10

Hallu!!!=D
Idag är jag hemma och slappar. Jag har en fysträning ikväll annars är det inte så mkt. Jag har också lagt upp videon till vinnar bidraget i Eurovision Song Contest. Ni får gjärna kommentera och säga vad ni tkr om den låten.
Jag har lagt ut några bilder när Lia bara ligger  och slappar i vår "solstol". Just nu sitter jag i hammoken och är inne på datan, som ni kanske märker??

Kram/ Moamyy<333




Lia som ligger och slappar=D


Lia igen=)


Jag=P


Vinnarbidraget Satellite som Lena sjöng för Tyskland.

Hello!!

Hello!!
Idag har det varit en lång dag. Jag slutade tre. Det här blir ett kort inlägg. Men iaf så ska jag på fotbollsträning i kväll. Snart är det sommar<3


Krram/ Moamyy<333

Dagens bild<3

Hej!!!!
Vi har varit på klassresa till fornåker och påta. Det var väldigt kul. Jag orkar inte förklara allt så noga om det är ok?? På fredag kommer kungen till skolan och på lördag är det tjejmiddag hos Curre, för hon fyllde år idag.
Temat till dagens bild fick bli sommar eftersom att det snart är sommarlov och då börjar ju sommarn. Jag var på solskiftet idag, jag ska börja där till sexan. Jag och Emelie ska kanske gå i samma klass. Just nu går jag med Amanda.=D Här kommer bilden<3


kram/ Moamyy<333





En bild från ön Grinda som vi var på i sommras<3

Sommar!!<3

Hej, detta blir ett snabbt inlägg!
Idag hade vi elevensvaldag, då hade jag tennis. Det var jätte kul och vi fick sluta tidigare.<3
Nu känns det typ som sommar. Det är typ 25° ute. Det är verkligen varmt. Fast det betyder ju att sommaren är på väg och det är nice.=D Snart är det skolavslutning, längtar tills dess!!

Kram/

Moamyy<333