Tuesday

Tumblr_ltiyb3rmkv1qaqt70o1_500_large
We♥it

Heej! I helgen hjälpte jag till på hemma tävlingen och fotade lite också. Så jag tänkte lägga ut bilder någon dag när jag hinner. Nu ska jag iaf gå igenom lite fysik med pappa. :) See you later! :P


Nya prylar



Idag när jag kom hem så hade jag fått ett paket...hur stor man än är så är det alltid kul att få paket, haha :D Det var några grejer till kameran som jag beställt. Så nu ska jag testa dem. Hihi :)


Fredagsmys



Heej! Just nu så sitter jag bänkad framför idol med lite ostbollar, det är klassisk fredagsmys. :) I helgen så är det hemmatävling. Jag ska inte tävls men jag kommer vara där för att hjälpa till och heja på mina kompisar. :) Jag får se hur mycket uppdatering det blir imorgon då...Iallafall så tänkte jag återgå till idol tittandet nu. :D


Home



Heej! :) Jag har inte hunnit och orkat uppdatera så mycket den här veckan....Men i alla fall så kom jag hem nyss från träningen. Nu så hade jag tänkt sätta mig och titta på The Vampire Diaries som jag har blivit fast vid. :) Hejdå!


Red


Canon EOS 500D + EF 50mm f/1.8 II


U.S.A


Den här tröjan köpte jag när jag var i täby igår. Jag gillar den verkligen och den är väldigt skön. :)


Update

Fprestes-chucks-converse-cute-fernanda-prestes-red-favim.com-60640_large
We♥it

Heej! Idag har jag bara tränat och softat. Igår så var jag i Täby med Linnéa, då köpte jag en tröja (kommer upp bild på det snart!). Jag ska fixa det efter att jag hjälpt Hannes med en sak i photoshop. :)


Friday

2whjuxc_large


Idol



Tjenare! Sitter och kollar på idol just nu som vanligt. :) Imorgon så ska jag till täby med Linnea så vi får se när jag hinner uppdatera...Nu ska jag fixa lite saker på bloggen och heja på mina favoriter. :) See you later aligator!


Update

Heej! :) Tyvärr hinner jag inte skriva så mycket nu för jag ska iväg. Jag hann inte skriva igår för jag slutade lite senare än vanligt, och i tisdags så funkade inte vårat internet så jag kunde inte uppdatera. Men imorgon kommer det förhoppningsvis en massa inlägg...:) Nu måste jag gå...Bye :)


Una Flor Verde


Canon EOS 500D + EF 50mm f/1.8 II


Glasstårtårta



Igår så fick jag lite grattissaker av mamma. Så vi firade lite med glasstårta. Sen så fick jag en fototidning av mamma. :) Det blev ganske mycket, glasstårta, godis och choklad...:) Haha, så jag blev väldigt mätt! :D


Jippie!! :)



Jaaa!! :D Jissa vad?! Igår så tävlade jag och jag kom 1:a!! Det kändes väldigt bra när jag åkte, fast jag ramlade två gånger. Men jag trodde alldrig att jag skulle vinna. Men det gjorde jag! Ååå, jag är så himlans glad!! Jippie!:D


Skolkatalog



Jaa, igår så fick vi vår skolkatalog :D Det är alltid lika kul. Jag blev bättre på ensam fotot än på klassfotot, haha :D Gillar ni att få skolkatalogen?


Jino



Heej! Nu sitter jag och tittar på idol och äter jino. Imorgon så ska jag tävla! :D Så jag kanska inte hinner uppdatera så mycket på förmiddagen/dagen, men jag uppdaterar mer på kvällen. Hoppas att det går bra?! Bye!


Set the fire into the rain


Heej!

Heej! Just nu sitter jag hemma hos farmor och farfar och väntar på att mamma ska komma och hämta mig. Sen ska hon skjutsa mig till träningen. Jag hinner inte blogga när jag kommer hem. Men jag bloggar mer imorgon! :)

Kladdkaka


Haha :)

Heej! Nu sitter jag och äter kladdkaka som min syster har bakat. Imorgon har jag lite sovmorgon vilket är väldigt skönt. Nu ska jag återgå till min kladdkaka. Hejdå! :D


Kladdkaka


Haha :)

Heej! Nu sitter jag och äter kladdkaka som min syster har bakat. Imorgon har jag lite sovmorgon vilket är väldigt skönt. Nu ska jag återgå till min kladdkaka. Hejdå! :D


Kladdkaka


Haha :)

Heej! Nu sitter jag och äter kladdkaka som min syster har bakat. Imorgon har jag lite sovmorgon vilket är väldigt skönt. Nu ska jag återgå till min kladdkaka. Hejdå! :D


D'accord


Español



¡Hola! Ja, jag har precis kollat igenom spanska glosorna. Jag ska snart åka iväg på träning. Sen när jag kommer hem så får jag se om jag hinner blogga...Nu saka jag fixa klart lite saker innan jag åker. Bye! :)


Grey


Kanelbullensdag


Canon EOS 500D + EF 50mm f/1.8 II

Idag är det kanelbullensdag. Jag firade då den genom att äta en stor kanelbulle. Ska ni äta  kanelbullar idag?? :)


Oktober

Tumblr_lsdvt7xlus1qmvv1zo1_500_large

Tumblr_ls2tv8f8vg1qmclazo1_500_large
We♥it

Heej! Nu är jag hemma från skolan. Jag ska snart åka iväg till träningen. Efter träningen ikväll så tror jag att jag kommer att hinna uppdatera, men jag är inte säker. Jag måste kolla lite nyheter sen oxå för vi har nutidsorientering imorgon. Nu är det oktober och det känns verkligen som att det är höst nu...Just det, Sara undrade var Stora Mossen var. Jo, Stora Mossen ligger vid Bromma och jag var vid deras ishall igår. Om du fortfarade inte förstår så får du säga till. :) De var väl det tror jag?? Hejdå!


Stora Mossen

Hej hej! Idag har jga varit i Stora Mossen och gjort ett uttagningsprov. :) Det gick bra med tanka på hur det brukar gå. Men om jag jämför med dom andra så gick det väl sådär. Nu ska jag trixa lite med headern. Jag blev inte helt nöjd med den...vi får väl se när det kommer upp en ny?! :)