Vår=D

Nu är det äntligen vår!!! Jag har inte hunnit skriva så mkt. Nu när det är vår sitter jag inte vi datan hela tiden.
Jag har precis gjort klart en svenskaläxa. Tror inte att jag har glömt något. Hej då!!!!!

P&K/ Moamyy<333

Snabbt inlägg!

Hej!!!
Det här blir ett snabbt inlägg. Nu är uppvisningen klar, skönt men tråkigt. Det gick jättebra för mig och Emelie som spelade Madicken. Jag själv var Elisabeth(Lisabeth?). Nu ska jag nog gå ut. Snart tror jag att jag ska börja med en grej dom typ ska heta "dagens bild". Vad tkr ni om det?? Kommentera och tyck till=D Hej då!!!

P&K/ Moamyy<333

Tandådalen=D


Hejsan!!!!
Jag har tyvärr inte kunnat blogga på några dagar pga. att jag har varit i fjällen och det är mkt uppvisningsträning efter som att det är uppvisning på fredag. Kommentera gjärna och säg om ni kanske ska komma och titta på den.
Jag hade det jätte bra i fjällen. Jag bröt inga ben, så det var bra. Jag är jätte nöjd för jag åkte "Väggen" som är en svart backe som lutar 45°c (grader), det var riktigt läskigt. När man stog där uppe såg det ut som att det var ett stup rakt ner. Vi bodde i en stuga väldigt nära backen. Jag sov överst i en våningssäng och hade ett väldigt gulligt sängbord. Det kommer lite bilder från stugan också. Jag hoppas att ni har haft ett bra påsklov.
ps. Jag kommer inte att hinna blogga så mkt den här veckan eftre som att det är uppvisningoch det innebär mkt träningar och genrep. Idag ska jag vara med på nedräkningen till Österåkersmilen och sen blir det uppvisningsträning. Bye bye!!!

P&K/ Moamyy<333

Här kommer det lite bilder från stugan. Jag har lite bilder från backen men jag orkade inte lägga utv dom nu.


Vårat mat/köks-bord=)

Mitt "STORA" sängbord som jag hade i översängen=D

Kommentera gjärna och gissa vilken av dom som är min.
Ingen av dom e min vanlliga för den var för lite för allt som skulle med.


Äntligen framme!!

Hej!!
Nu är vi äntligen framme. Det tog ett tag men det e det nog värt. Vi har en ganska stor stuga. Jag delar rum med Linne'a, Sanna och Rasmus. Jag lägger ut lite bilder senare. Hej då!!!

P&K/Moamyy<333

Påsklovet!!

Hej!!!
Jag kommer nog inte att hinna uppdatera så mycket under påsklovet. Jag ska nämligen följa med Linne'as familj upp till Tandodalen och åka slalom. Så jag kommer inte att vara hemma på en vecka.
Jag var på Stockholm Ice i globen med Nora igår. Det var jättekul. Jag hinner inte skriva något mer nu för jag tittar på en fotbollsmatch med FC Barcelona. Hej då!!!

P&K/ Moamyy<333

GLAD PÅSK!!!!!

Hej!!!!!!
Jag ville bara önska er alla bloggläsare en riktigt GLAD PÅSK!!!!

GLAD PÅSK!!!!!!

P&K/ Moamyy<333